Madrid

Rubalcaba creu que el PSC ha de "prendre decisions" si es veu implicat en l'espionatge polític de Método 3

El líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, avisa el PSC que, si es confirma la implicació del partit de Pere Navarro en l'espionatge polític de Método 3, s'hauran d'adoptar decisions amb conseqüències. En declaracions a la cadena SER, Pérez Rubalcaba ha afirmat que la pràctica de l'espionatge en política li sembla "repugnant".

RedaccióActualitzat
Toc d'atenció del màxim responsable del PSOE al PSC. Alfredo Pérez Rubalcaba adverteix que, en el cas que el partit encapçalat per Pere Navarro estigui implicat en l'espionatge polític de Método 3, s'hauran de prendre decisions que podrien tenir conseqüències. El secretari general del PSOE s'hi ha referit en una entrevista a la cadena SER, després que "El Periódico" publiqui aquest dimecres que l'exsecretari d'organització del PSC José Zaragoza va encarregar el febrer del 2010 a l'agència de detectius Método 3 que espiés l'aleshores regidor i candidat a l'alcaldia de Badalona pel PPC Xavier García Albiol.

Rubalcaba ha explicat quin hauria de ser el pas següent del PSC en relació amb aquest afer: "Si hi ha responsabilitats, s'han d'adoptar decisions. Cal veure primer què ha passat i, segon, com està el procés judicial. Però parteixo del principi que em sembla repugnant això de l'espionatge polític. I, per descomptat, si això ha passat, cal actuar, esclar". El secretari general del PSOE vol que el PSC, "que és un partit que té entitat pròpia, un partit diferent del PSOE, que actuï, que segur que ho farà".

Sobre les paraules de l'exministra Carme Chacón en el sentit que cal una renovació política al PSOE, el líder del partit s'ha limitat a contestar que aquest procés ja està en marxa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut