Vista de la Seu Vella de Lleida.
Vista de la Seu Vella de Lleida.
Barcelona

L'ANC respon als bisbes que ha negociat directament amb les parròquies de cada població catalana per on passarà la cadena

Després que diversos bisbes catalans s'hagin mostrat contraris a involucrar l'Església a la Via Catalana, l'Assemblea ha explicat que cada una de les seves seus a cada població catalana ha negociat directament amb les parròquies perquè repiquin el proper Onze de Setembre les campanes de tot el país a les 17.14 i han assegurat que, malgrat tot, esperen que sigui un èxit.

RedaccióActualitzat
Després que diversos bisbes catalans s'hagin mostrat contraris a involucrar l'Església en la Via Catalana, l'Assemblea Nacional Catalana ha explicat que cada una de les seves seus a cada població catalana ha negociat directament amb les parròquies dels municipis per on passa la cadena humana perquè repiquin el pròxim Onze de Setembre les campanes a les 17.14. Un dels responsables de la logística de la Via Catalana, Ignasi Termes, ha assegurat que el repic de campanes començarà a la Seu Vella de Lleida i ha assegurat que "ha confirmat que repicaran".

Des de la Via Catalana, segons ha afirmat Termes, "creiem que és molt simbòlic que els campanars de Catalunya siguin en la crida que fem a tot el país". I per tant, "com una part més del país, esperem que el món eclesiàstic i les parròquies siguin presents a la via".

En qualsevol cas, han assegurat que, malgrat tot, esperen que sigui un èxit. "Suposem hi haurà un bon repic de campanes", ha assegurat Termes en aquest sentit.
Anar al contingut