Sol i ruixats residuals

El temps millora molt, però no pas del tot. Les boires matinals seran extenses a les comarques de Barcelona i Girona després de les pluges del cap de setmana. A la resta farà sol, però sempre acompanyat de núvols. Les nuvolades més denses se situaran a la costa, amb alguns ruixats febles.

Néstor GómezActualitzat
Després de les pluges del cap de setmana, la situació s'estabilitzarà, de la mà de l'anticicló situat a les Açores. Tot i això, el temps no farà net del tot, perquè el mateix anticicló mantindrà un lleuger flux de nord que permetrà mantenir l'atmosfera freda.

Sol i boires a terra i tempestes a mar. Les tempestes poden ser fortes dins el mar fins al migdia i fregar puntualment algun punt de la costa entre el Barcelonès i el Baix Camp. Les boires seran extenses a tot l'interior de Barcelona i Girona després dels ruixats i tempestes del cap de setmana, però duraran poc i de cara al migdia hauran desaparegut. La tarda serà força tranquil·la, amb núvols alts a l'interior i algun ruixat feble al litoral i prelitoral.

Temperatures en lenta recuperació. El matí ha estat fresc o fred al nord del país, amb valors inferior als 10 ºC; en canvi, cap a la costa encara es mantenen els 20 ºC. Les mínimes del dia han estat:
- La més freda de Catalunya: 8 ºC a Boí, cota 2.500 metres.
- Les poblacions més fredes: 5 ºC a Das, a la Cerdanya, i Bagergue, a la Vall d'Aran.
- La capital més freda: 8 ºC a Vielha
- La nit més càlida: 22 ºC a l'Hospitalet de l'Infant, al Baix Camp.
El sol que lluirà avui a les comarques del Pirineu i de l'interior ajudarà a impulsar una mica cap amunt les temperatures diürnes, amb valors propers als 30 ºC. A les comarques costaneres, els núvols no permetran una recuperació de les temperatures, amb valors a l'entorn dels 25 ºC.

El temps per dimarts.
El temps per a la Diada i per a la Via Catalana.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut