Madrid

S'eleva a dotze els detinguts pels incidents violents a la delegació de la Generalitat a Madrid

La policia ha detingut dotze persones pels incidents al local de la delegació de la Generalitat a Madrid, quan un grup d'extrema dreta va irrompre a les instal·lacions i, a crits i empentes, es va obrir pas entre els assistents a l'acte institucional, incloent-hi parlamentaris.

RedaccióActualitzat
El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha anunciat que ja han posat denúncia a la Delegació del Govern espanyol per l'atac d'ahir a la delegació de la Generalitat a Madrid i que revisaran les mesures de seguretat a les institucions. En un primer moment, s'han detingut 6 dels participants i actualment la xifra s'eleva a 12 després que sis persones anessin pel seu propi peu a la comissaria.

Un grup d'extrema dreta va irrompre a les instal·lacions i, a crits i empentes, es va obrir pas entre els assistents a l'acte institucional, incloent-hi parlamentaris com el diputat de CiU Josep Sánchez Llibre, que va mirar d'aturar els agressors però va ser apartat amb violència.

Els assaltants van desplegar banderes de Falange, Alianza Nacional i Democracia Nacional, van trencar els vidres de l'entrada i van llançar gasos lacrimògens. Entre els ferits, tots lleus, hi ha un operador de càmera de TV3
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut