Barcelona

Primer tast de la gigafoto de la Via Catalana

Un dels fotògrafs voluntaris de l'ANC ha penjat una primera versió de la gigafoto corresponent a un poble de les comarques de Tarragona.

RedaccióActualitzat
Dels carrers a la xarxa. El clam independentista protagonitzat per una cadena humana d'1.600.000 persones durant la Diada serà immortalitzat amb la gigafoto de la Via Catalana, una imatge fotogràfica que mostrarà, d'una sola tirada, tots els manifestants, enllaçats, metre a metre, al llarg dels 400 km de la via.

Per fer-la, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha comptat amb l'ajuda de 800 fotògrafs voluntaris, que van recórrer tots els trams de la via. Un d'ells, Josep Giribet, s'ha encarregat d'oferir un primer tast del que serà aquesta gigafoto perquè els més àvids vagin fent boca.


Segons explica el mateix Giribet al web de Gigapan, aquesta primera gigafoto correspon a un petit poble del sud de Catalunya. Cal recordar que es tracta d'un muntatge provisional, que no és la gigafoto definitiva i que només serveix per començar a imaginar-se quin aspecte pot tenir.
Anar al contingut