Esteban Granero és retirat en llitera després de lesionar-se contra el Xahktar. (Foto: EFE)
Futbol

Esteban Granero s'estarà sis mesos de baixa per un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret

La Reial Societat va debutar a la Champions i ho va fer amb el peu esquerre. El Xakhtar va espatllar la festa a Anoeta en la segona meitat, amb doblet de Teixeira. Tot i tenir el control de la pilota, dos errors defensius van condemnar el conjunt basc. Per acabar-ho d'adobar, Esteban Granero es va lesionar de gravetat. L'exjugador del Reial Madrid s'estarà sis mesos de baixa per un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret.

Actualitzat
La Reial Societat va debutar a la Champions i ho va fer amb el peu esquerre. El Xakhtar va espatllar la festa a Anoeta en la segona meitat, amb doblet de Teixeira. Tot i tenir el control de la pilota, dos errors defensius van condemnar el conjunt basc. Per acabar-ho d'adobar, Esteban Granero es va lesionar de gravetat. L'exjugador del Reial Madrid, que va entrar en la segona meitat, s'estarà sis mesos de baixa per un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret.

Granero es va lesionar tot sol en una acció fortuïta i ràpidament va demanar el canvi amb ostensibles gestos de dolor. El futbolista, que havia arribat al club basc aquest estiu cedit pel Queen's Park Rangers anglès, també té afectat el menisc del mateix genoll i es perdrà gairebé tota la temporada.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut