Barcelona

L'Espai Mallorca de Barcelona reobre al Raval i comença una nova etapa

El centre cultural comença una nova etapa amb l'estrena d'un nou local al barri del Raval, on manté la llibreria i hi ofreirà una programació que inclou exposicions, concerts, tallers de circ o teatre.

RedaccióActualitzat
El centre cultural Espai Mallorca de Barcelona comença avui una nova etapa. Aquest divendres obre les seves portes en un nou local del barri del Raval, on era l'antic espai, gestionat per l'associació Crits i Renou. El centre s'estrena amb una exposició fotogràfica sobre la Serra de Tramuntana, afectada aquest estiu per un devastador incendi, obra de l'artista Gabriel Lacomba.

Els nous responsables del centre, que va interrompre la seva activitat al novembre de l'any passat, volen convertir-lo en "un catalitzador d'iniciatives culturals" i en un "pont entre la cultura de les Illes Balears i Barcelona", segons ha explicat un dels membres de Crits i Renou, Joan Tomàs Martínez. Per això, el centre oferirà exposicions, concerts, recitals i tallers de circ o teatre.

Aquest trimestre la programació estarà basada en el centenari del poeta mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel, posant de relleu el seu vessant més polític i contestatari.

Com a l'anterior Espai Mallorca, al nou local hi haurà una llibreria especialitzada que acollirà presentacions editorials i que comptarà amb un racó gastronòmic.

D'altra banda, l'Espai Mallorca ha signat un conveni amb el Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) per ajudar en les accions de recuperació de la Trapa de la Serra de Tramuntana després de l'incendi de l'estiu.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut