Sismograma. (Font: Institut Geològic de Catalunya)
Sismograma. (Font: Institut Geològic de Catalunya)
Tarragona

Reunió del govern espanyol amb alcaldes de les Terres de l'Ebre per tractar sobre els moviments sísmics

Continua la preocupació, la intranquil·litat i, sobretot, el malestar a les Terres de l'Ebre pels moviments sísmics d'aquests últims dies a causa del magatzem de gas submarí Castor, situat mar endins entre Alcanar i Vinaròs.

RedaccióActualitzat
Continua la preocupació, la intranquil·litat i, sobretot, el malestar a les Terres de l'Ebre pels moviments sísmics d'aquests últims dies a causa del magatzem de gas submarí Castor, situat mar endins entre Alcanar i Vinaròs. Els responsables de l'executiu espanyol, el delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre i alcaldes i presidents de consells comarcals de la zona estan reunits a Tarragona per tractar de la qüestió.

En aquesta reunió, la Generalitat espera obtenir més dades sobre l'actuació de l'empresa per poder aclarir l'origen dels moviments sísmics. De fet, la Generalitat lamenta la falta d'informació que envolta aquest incident.

Pel que fa a les centrals nuclears i a les empreses químiques de la zona, el govern català assegura, per les dades de què disposa, que no hi ha cap perill.
Anar al contingut