La Guàrdia Civil ha enviat un helicòpter a la plataforma.
La Guàrdia Civil ha enviat un helicòpter a la plataforma. (Foto: ACN)
Vinaròs

Un helicòpter de la Guàrdia Civil es desplaça a la plataforma Castor per comprovar que s'ha aturat l'activitat

L'arribada en helicòpter del cos policial està relacionada amb la investigació penal oberta aquest mateix divendres per la Fiscalia de Castelló per tal d'aclarir les causes dels sismes que s'han produït els darrers dies a l'entorn del magatzem subterrani.

RedaccióActualitzat
Efectius de la Guàrdia Civil s'han personat aquest divendres a la planta del magatzem de gas natural subterrani Castor per tal de "comprovar el funcionament de la planta" i confirmar que els treballs estan aturats. Un helicòpter del cos policial ha aterrat a primera hora de la tarda a la planta del magatzem, situada a 23 quilòmetres de la costa de Vinaròs.

L'arribada de l'helicòpter està relacionada amb la investigació penal oberta aquest mateix divendres per la Fiscalia de Castelló per aclarir les causes dels sismes que hi ha hagut els darrers dies a l'entorn del magatzem subterrani. El Tribunal Superior de Justícia del País Valencià, posteriorment, ha remès un comunicat del fiscal en cap de Castelló que confirma que, "com a primera i immediata diligència a practicar en el dia d'avui, la Fiscalia ha oficiat a la Guàrdia Civil que constatés l'absència d'activitat a la planta". El comunicat confirma que "no hi ha cap activitat".
Anar al contingut