Temps molt estable, amb sol i pocs núvols

L'estabilitat avança. El sol guanyarà terreny a tot el país. Només a la tarda hi haurà núvols al Pirineu i cap a la nit a la costa central. L'ambient serà fresc o fred al matí, i suau, sense calor, al migdia. Els pròxims dies el temps serà assolellat amb nuvolades en punts de la costa.

Actualitzat
L'aire fred que generava tempestes a la costa catalana dilluns es desplaçarà avui des de Còrsega fins a Itàlia. Aquest allunyament de la pertorbació permetrà que l'estabilitat guanyi terreny a tot el país.

Sol i pocs núvols. El matí es llevarà amb cel serè a tot el territori. Només hi haurà uns núvols esquifits a la costa central i alguns bancs de boira al Prepirineu i Empordà. A la tarda creixeran alguns núvols d'evolució al Pirineu i no es descarta algun ruixat aïllat i puntual. També durant la tarda hi haurà nuvolades a la costa central i cap a darrera hora del dia i matinada són possibles els ruixats.

Temperatures iguals. L'ambient serà molt similar al de dilluns. Les temperatures mínimes, a l'entorn dels 0º C a alta muntanya, per sota dels 5º C a les fondalades del Pirineu i per sota dels 18 a la costa. Les màximes més altes superaran lleugerament els 25º C.

El temps de dimecres i propers dies.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut