Tàrrega

El pare del presumpte homicida de Tàrrega diu que el noi té "canvis de personalitat"

El progenitor del detingut assegura que ell mateix va portar el jove a la comissaria sense que li hagués confessat res, perquè el veia nerviós i intuïa alguna cosa. Segons ell, el noi, de vegades, "s'autolesiona" i no es prenia la medicació que tenia prescrita.

RedaccióActualitzat
El pare del noi de 18 anys detingut com a presumpte autor de la mort de la seva exxicota de 14 a Tàrrega assegura que el jove pateix "canvis de personalitat" arran d'un accident i que, de vegades, "s'autolesiona".

L'home ha explicat que la parella havia conviscut durant un any, però que feia 15 dies que s'havien separat. També ha comentat que el noi no es prenia la medicació que tenia prescrita i que va ser ell el que el va portar a la comissaria, sense que ell hagués confessat res, perquè el veia molt nerviós i intuïa que alguna cosa havia passat. "En cap moment em confirma que l'hagués matat", ha comentat. I ha afegit que "la nena va morir, però ell, ara mateix, també està mort".
 
El pare també ha desmentit que el seu fill formi part de cap banda. "El que ha fet ho pagarà com a fill meu, però no és cap delinqüent ni va amb bandes", ha sentenciat el pare, visiblement emocionat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut