Moment en què el detingut entra al jutjat de Cervera. (Foto: ACN)
Moment en què el detingut entra al jutjat de Cervera. (Foto: ACN)
Cervera

El jutge decreta presó provisional i sense fiança per al presumpte assassí d'una noia de 14 anys a Tàrrega

El noi ha baixat del cotxe policial tapant-se amb la jaqueta. La mare, que havia arribat juntament amb el pare una hora abans, s'ha desmaiat dins la seu judicial i se l'han hagut d'endur a un centre mèdic. El detingut explicarà al jutge la seva versió dels fets i tot sembla indicar que no reconeixerà l'autoria del crim.

RedaccióActualitzat
El titular del Jutjat número 1 de Cervera ha decretat presó preventiva, comunicada i sense fiança per a Michel Hernández Rosado, el jove de 18 anys acusat de matar a ganivetades a la seva exparella, una noia de 14 anys, dilluns passat a Tàrrega. El jutge li imputa un delicte d'homicidi.

El presumpte autor de la mort de l'Alba Martí, la noia de 14 anys de Tàrrega amb qui havia mantingut una relació sentimental, havia arribat al matí al jutjat, per declarar, enmig de crits i insults d'un grup de persones que l'esperaven a fora. El noi ha baixat del cotxe policial tapant-se amb la jaqueta. La mare, que havia arribat juntament amb el pare una hora abans, s'ha desmaiat dins la seu judicial i se l'han hagut d'endur a un centre mèdic.

El secret de sumari continua i són moltes les incògnites que envolten el cas. Michel Hernández Rosado es va lliurar dilluns a la nit als Mossos d'Esquadra de Tàrrega autoinculpant-se de la mort de la menor, a qui presumptament va matar a ganivetades en la seva pròpia casa. La nena va rebre almenys deu ganivetades.

Segons els familiars de la jove, el noi havia viscut durant prop d'un any a la casa de la noia, amb la seva mare i els germans, però fa dues setmanes ella va tallar la relació, una circumstància que ell no va acceptar i que seria el motiu pel qual l'hauria mort. No obstant això, els pares del noi asseguren que el seu fill té problemes mentals, que pateix canvis de personalitat que el porten a autolesionar-se i que els pares de la noia morta coneixien aquesta circumstància.

Amb tot, l'advocat del detingut no ha volgut confirmar si té un trastorn mental ni si la parella havia trencat la relació, tal com han explicat persones de l'entorn. Per la seva banda, els Mossos investiguen si el jove, d'origen dominicà, tenia vinculacions amb la banda llatina dels Trinitaris.

Mentrestant, s'està a l'espera que el jutge pugui donar l'autorització perquè el cos de la menor assassinada pugui ser enterrat, després de les diligències i proves forenses que han estat practicant aquests dies els investigadors.
Anar al contingut