L'actriu Montserrat Carulla en un moment de l'obra.
L'actriu Montserrat Carulla en un moment de l'obra.
Salt

Montserrat Carulla s'envolta del seu fill i el seu nét per estrenar "Iaia!"

L'actriu, de 83 anys, interpreta un paper fet a mida en una comèdia familiar, "Iaia!", que ha escrit el seu fill, Roger Peña, i que interpreta al costat del seu nét, Aleix Peña.

RedaccióActualitzat
L'actriu Montserrat Carulla ha estrenat al Teatre de Salt, dins el Festival Temporada Alta, l'obra titulada "Iaia!", escrita i dirigida pel seu fill Roger Peña i que interpreta, entre altres, al costat del seu nét Aleix Peña. A l'obra, hi fa el paper d'una àvia perepunyetes que boicoteja la relació sentimental del seu nét.

En aquesta peça, de 90 minuts de durada, Carulla fa un paper a mida en una comèdia familiar, pensat especialment per a ella. L'actriu exerceix d'àvia insofrible que s'interposa en la relació del seu nét amb la seva xicota (l'actriu Vicky Luengo), amb temes de fons com l'atur, la soledat dels ancians, la diferència de classes, els desnonaments o la relació entre generacions i sexes.

A Salt, Carulla explicava que als 83 anys ja no volia fer més teatre, però que no va poder dir que no al seu fill. "Que consti que jo em volia retirar. I un dia li vaig trucar i li vaig dir: "Mira, que he pensat que no vull fer més teatre. Ja n'he fet prou i ja no tinc el cervell com el tenia als 40 anys. I ell em va dir: 'No fotis, mare, si t'he escrit una obra...' I un fill és un fill", ha sentenciat Carulla.

Inicialment s'havia programat una única funció a Salt, però al final n'han programat 4 sessions, des d'avui i fins diumenge.
Anar al contingut