Vic

Sau reviu amb el musical "Boig per tu"

Redacció - 13/10/2013 - 17.40h.

Estrena del musical "Boig per tu"

L'amistat entre el músic Pep Sala i el director artístic Ricard Reguant ha donat com a fruit el musical "Boig per tu", una producció basada en 25 cançons de Sau, algunes de les quals ja s'han convertit en himnes.

L'espectacle, amb 14 joves actors-cantants i música en directe, farà temporada a partir del desembre a la Sala Barts de Barcelona, però la gran estrena la van fer aquest dissabte al Teatre Atlàntida de Vic. I a la memòria de molts dels assistents, la figura de Carles Sabater, el cantant de Sau, que va morir el 13 de febrer del 1999 després d'un concert a Vilafranca del Penedès.

La posada en escena és senzilla, cinc músics tocant en directe i catorze joves cantant i actuant. L'autor Joan Gallart ha escrit una història positivista, amb un jovent divertit i enamoradís.

El gran moment de la vetllada va ser "Boig per tu", escollida com la millor cançó catalana de tots els temps. Amb el públic dret i el record per Carles Sabater, la sorpresa final va ser la presència de Pep Sala.

PUBLICITAT

Enllaços patrocinats >

Comentaris

0

Deixa el teu comentari

Escriu el teu comentari

Normes de participació!

Normes de participació:

Tanca
  1. Per fer un comentari al portal 324.cat, has de ser usuari registrat.
  2. Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats.
  3. Normes d'ús:
    1. No s'admeten comentaris insultants, ni racistes, ni contraris a les lleis vigents
    2. No es publicaran comentaris que no estiguin relacionats amb la notícia
    3. No es publicaran els comentaris que incompleixin les normes de participació que asseguren una participació de qualitat i respectuosa.

Vídeos

publicitat

ANÀLISI
Veure'ls tots