Vic

Sau reviu amb el musical "Boig per tu"

S'estrena, a Vic, el musical "Boig per tu", una producció basada en les mítiques cançons de Sau. L'espectacle arribarà al desembre al Paral·lel de Barcelona.

RedaccióActualitzat
L'amistat entre el músic Pep Sala i el director artístic Ricard Reguant ha donat com a fruit el musical "Boig per tu", una producció basada en 25 cançons de Sau, algunes de les quals ja s'han convertit en himnes.

L'espectacle, amb 14 joves actors-cantants i música en directe, farà temporada a partir del desembre a la Sala Barts de Barcelona, però la gran estrena la van fer aquest dissabte al Teatre Atlàntida de Vic. I a la memòria de molts dels assistents, la figura de Carles Sabater, el cantant de Sau, que va morir el 13 de febrer del 1999 després d'un concert a Vilafranca del Penedès.

La posada en escena és senzilla, cinc músics tocant en directe i catorze joves cantant i actuant. L'autor Joan Gallart ha escrit una història positivista, amb un jovent divertit i enamoradís.

El gran moment de la vetllada va ser "Boig per tu", escollida com la millor cançó catalana de tots els temps. Amb el públic dret i el record per Carles Sabater, la sorpresa final va ser la presència de Pep Sala.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut