Barcelona

El PP demana a Mas que rectifiqui i que s'adoni que "la majoria és la Catalunya silenciosa"

Sánchez-Camacho demana a Mas que rectifiqui i s'adoni que la majoria és la "Catalunya silenciosa". Assegura que els manifestants dels 12-O haurien estat molts més si haguessin tingut els mateixos mitjans públics que l'Assemblea Nacional Catalana.

RedaccióActualitzat
El Partit Popular veu demostrat que la majoria de catalans volen seguir dins d'Espanya després de la manifestació del Dia de la Hispanitat a la plaça de Catalunya. La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, s'ha agafat a la dada de l'organizació de 160.000 participants i ha assegurat que haurien estat molts més si haguessin tingut els mateixos mitjans públics que, diu, va tenir l'Assemblea Nacional Catalana.
 
Camacho ha qualificat la concentració de Som Catalunya, Somos España de mostra de "civisme, alegria, participació i democràcia". La líder popular considera que la concentració d'aquest dissabte posa de manifest que la major part dels catalans "no volen la independència".
 
En aquest sentit, Alícia Sánchez-Camacho ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, que "rectifiqui" i s'adoni que "la majoria és la Catalunya silenciosa".
 
L'hora de posicionar-se
 
Pel que fa a la resta de forces polítiques, Sánchez-Camacho ha repetit que és l'hora que el PSC i Unió Democràtica es posicionin a favor d'una o altra opció.
 
La líder del PP català demana a Josep Antoni Duran i Lleida que deixi de jugar "a la qüestió de sempre" i a Pere Navarro que es decideixi. Assegura que "no van enlloc amb les seves vies" perquè "la via federal i el confederal no tenen recorregut".
 
Camacho també ha demanat al secretari general del PSOE, Alfredo Pérez-Rubalcaba, que "rectifiqui" i que no torni a abandonar el seu compromís ferm per defensar la unitat d'Espanya.
Anar al contingut