L'edifici Torre Maresme de Mataró, encara amb el cartell de Caixa Laietana
L'edifici Torre Maresme de Mataró, encara amb el cartell de Caixa Laietana. (Foto: ACN)
Mataró

Retiren el cartell de Caixa Laietana de la Torre Maresme, l'edifici més alt de Mataró

Aquesta setmana desapareixerà el cartell de Caixa Laietana que presideix la Torre Maresme, l'edifici més alt de Mataró. La imatge de l'entitat s'havia convertit en un símbol de l'"skyline" de la ciutat. Arran de la integració amb Bankia, aquesta era pràcticament la darrera petjada de Caixa Laietana que quedava a la capital del Maresme.

RedaccióActualitzat

El cartell lluminós de Caixa Laietana que presidia la Torre Maresme, l'edifici més alt de Mataró, passarà aviat a la història. Una grua de grans dimensions al carrer Floridablanca s'encarrega de retirar el rètol del sostre de l'edifici.

Des de la integració amb Bankia, aquesta era pràcticament l'última gran empremta de Caixa Laietana que quedava a Mataró, després del canvi d'imatge de les oficines o de la retirada del nom a la seu central de l'antiga entitat mataronina.

L'actuació d'aquesta gran grua per retirar el rètol provoca una alteració del trànsit a la zona. Els talls afecten el carrer de Floridablanca entre el lateral de l'Avinguda Maresme i el carrer de Cristòfol Colom. També queda afectat el lateral de l'Avinguda Maresme entre els carrers de Toló i Floridablanca.

 

 

Anar al contingut