Bates i motxilles de nens petits al penjador d'una escola.
L'agressió va passar quan els nens eren al pati. (Foto: ACN)
Santa Cristina d'Aro

Una mare denuncia que el seu fill de 3 anys ha estat apallissat per dos companys de classe en una escola de Santa Cristina d'Aro

Segons la versió de la mare del menor agredit, dos nens van agredir el seu fill quan eren al pati de l'escola, a Santa Cristina d'Aro. Li van trencar una dent i li van obrir el llavi superior. L'agredit està en tractament psicològic i encara no ha tornat a l'escola després de la pallissa.

RedaccióActualitzat

Presumptes maltractaments entre alumnes a P-3 en una escola de Santa Cristina d'Aro. Els fets haurien passat el 8 d'octubre a l'escola Pedralta, quan dos nens de 3 anys van apallissar un company de classe mentre eren al pati. Li van trencar una dent i li van obrir el llavi superior, entre d'altres contusions.

La mare del menor agredit, María Ángeles Martínez, ha explicat que quan va anar a recollir el seu fill el dia de l'agressió les mestres li van comunicar que el nen havia rebut "un cop". El menor, però, presentava diverses ferides de gravetat. La dona va portar el seu fill al Centre d'Atenció Primària de Sant Feliu de Guíxols, que va derivar el cas a l'Hospital de Palamós a causa del dolor cervical que presentava el nen. L'informe mèdic va concloure que el nen havia patit un "abús" i que tenia contusions i una dent fracturada.

La mare, a més, va presentar una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra el mateix dia de la pallissa i va explicar que uns alumnes que feien gimnàstica van ser els que van alertar les mestres que dos nens "estaven pegant" a un altre nen.

Canvi de classe per no coincidir amb l'agredit

L'endemà dels fets, la direcció de l'escola, sempre segons la versió de la mare, li va comunicar que havien decidit canviar de grup un dels agressors perquè cap dels dos tornessin a coincidir amb l'agredit a la mateixa aula.

Tot i això, el nen agredit encara no ha tornat a l'escola després de la pallissa i continua en tractament psicològic "perquè té por i es fa les seves necessitats a sobre", ha explicat la mare, que ha afegit que altres famílies comparteixen el neguit que els dos responsables de l'agressió continuïn anant a la classe amb la resta dels alumnes de P-3.

Anar al contingut