Barcelona

El jutge considera un homicidi el cas de l'home mort després d'una baralla al Raval

El titular del Jutjat d'Instrucció número 20 de Barcelona ha imputat per homicidi l'home que es va barallar amb l'empresari del Gaixample, Juan Andrés Benítez, que va morir més tard a l'hospital després de ser reduït pels Mossos d'Esquadra a causa de la baralla. L'autòpsia revela que la víctima, que patia del cor, va morir per politraumatismes que van desencadenar una fallada cardíaca.

RedaccióActualitzat

El titular del Jutjat d'Instrucció número 20 de Barcelona ha imputat per homicidi l'home que es va barallar amb l'empresari del Gaixample, Juan Andrés Benítez, que va morir més tard a l'hospital després de ser reduït pels Mossos d'Esquadra a causa de la baralla.

Els fets van passar dissabte passat al carrer Aurora de Barcelona, i diversos agents dels Mossos van acudir al lloc dels fets. Quan van arribar van immobilitzar Benítez després que va agredir els agents, es va resistir i va perdre el coneixement una vegada emmanillat, segons la versió de la policia catalana.

Tot i això, diversos testimonis van coincidir que quan van arribar les patrulles policials la baralla ja s'havia acabat i van criticar l'actuació dels Mossos, a qui van culpar de la mort per, presumptament, haver-li donat cops.

Segons publica el diari "El País", l'autòpsia recull que l'home va morir per múltiples traumatismes al cap que van provocar una fallada cardíaca en què van incidir altres factors com l'estrès i una malaltia del cor que li causava arítmies.

Ara, el jutge instructor haurà d'aclarir qui li va causar aquests cops, si va ser l'home amb qui es va barallar, els Mossos que el van reduir o ell mateix. A més, el jutjat preveu prendre declaració a dos testimonis i a la persona que inicialment es va barallar amb la víctima, i està a l'espera de rebre l'atestat que està elaborant la Policia Nacional amb la filiació dels testimonis que suposadament van presenciar l'actuació policial i les filmacions dels veïns.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut