Matí de sol i boires i tarda de núvols

Baixaran les temperatures durant les pròximes hores, però durant el dia tornarà a fer força xafogor. El dia el començarem amb moltes boires, alguns núvols a la costa i més sol a l'interior. Al migdia augmentaran els núvols, però no s'esperen pluges.

Néstor GómezActualitzat

Nova setmana, temps igual. L'atmosfera es troba en un bucle sense fi en què el temps i les temperatures variaran poc al llarg de la setmana, i si som atrevits podríem dir que tampoc variaran durant la resta del mes.

Sol, boires i núvols. El dia s'ha despertat amb sol, però també amb molts bancs de boira i núvols baixos a l'interior. A la costa, el sol del matí es taparà i cobrirà el cel de les comarques del litoral i prelitoral. A la tarda, els núvols alts i prims augmentaran per ponent i se superposaran als baixos de la costa. No plourà enlloc.

Xafogor. A primera hora, les temperatures seran més baixes, sobretot a les Terres de l'Ebre i Pirineus. Cap al migdia s'espera un migdia bastant xafogós. Les màximes s'allunyaran una mica més dels 30 ºC però amb facilitat se superaran els 25.

Temperatures mínimes d'avui:

  • · La nit més freda: 0 ºC a Das, Cerdanya.
  • · La capital de comarca més freda: 8 ºC a la Seu d'Urgell.
  • · La nit més càlida: 20 ºC a Barcelona, Cubelles i Sant Feliu de Guíxols.

Al País Valencià farà sol al matí i arribaran més núvols a partir de primera hora de la tarda. Cel més ennuvolat a les Balears, sense pluges significatives.

El temps de dimarts i propers dies.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut