Els manifestants enlairen una pancarta amb el lema de la marxa.
L'esquerra independentista vol que la independència serveixi per replantejar el país.
Barcelona

Milers de persones clamen al centre de Barcelona per la independència com a eina "per canviar-ho tot"

L'esquerra independentista reforça el seu missatge en favor d'un procés constituent als Països Catalans amb una gran manifestació a la capital catalana

ACN / RedaccióActualitzat

Diferents organitzacions de l'esquerra independentista s'han manifestat aquesta tarda a Barcelona per donar a conèixer la campanya que volen que marqui el curs polític. El lema: "Independència per canviar-ho tot".

Milers de persones han reforçat el missatge de l'esquerra independentista en favor d'un procés constituent als Països Catalans. El crit, però, no ha estat només per l'assoliment de la independència institucional, sinó per entendre aquesta com una eina i una oportunitat "per canviar-ho tot".

L'esquerra independentista vol reforçar la idea que la independència no ha de ser només un simple canvi de banderes, sinó també un procés de revolta democràtica. Aquestes organitzacions, entre les quals hi ha la CUP, asseguren que el dret a decidir ha de ser l'argument per fer la consulta sobiranista, però també un procés constituent de la república que -diuen- sorgirà després del referèndum i on els drets socials n'han de ser el pilar.

Anar al contingut