Els passatgers del tren afectat abandonen el comboi. (Foto: @Catinformacio)
Els passatgers del tren afectat surten del comboi. (Foto: @Catinformacio)
Cunit

Restablerta en part la circulació de trens al tram Vilanova-Sant Vicenç de Calders, tallada més de cinc hores per una avaria

Una avaria a la catenària ha deixat suspesa la circulació en aquest tram durant més de cinc hores. Han tornat a circular els trens regionals i de llarga distància, però els usuaris del tram sud de la línia del Garraf han de fer el trajecte per carretera. Els passatgers que vulguin moure's en tren entre Barcelona i Vilanova ho poden fer, però els que volen anar entre Vilanova i Sant Vicenç de Calders han de cobrir la ruta per carretera.

RedaccióActualitzat

Una avaria a la catenària ha deixat més de cinc hores sense trens el tram entre Vilanova i la Geltrú i Sant Vicenç de Calders. Un problema d'electrificació ha deixat parat a Cunit a la una del migdia un tren amb 103 passatgers procedent de Múrcia i amb destinació Barcelona. Els passatgers no han estat evacuats fins al cap d'un parell d'hores.

A quarts de set del vespre d'aquest dimarts, segons ha informat Renfe, s'ha restablert la circulació per una sola via en el tram afectat. Això ha permès la circulació dels trens regionals i de llarga distància en direcció sud, que durant tota la tarda s'han desviat per Vilafranca del Penedès.

Fins que es recuperi del tot el servei, previsiblement dimecres al matí, Renfe manté el servei alternatiu per carretera entre Vilanova i Sant Vicenç de Calders per als trens de la línia R-2 sud. Els passatgers que vulguin moure's en tren entre Barcelona i Vilanova ho poden fer, però els que volen anar entre Vilanova i Sant Vicenç han de cobrir la ruta per carretera.

L'avaria ha provocat retards d'una mitja hora. Adif i Renfe ja han obert una investigació per determinar les causes que han originat aquesta incidència.

Anar al contingut