Pol Espargaró, al podi de Motegi. (Foto: EFE)
Motociclisme

Pol Espargaró es proclama campió del món en Moto2

Pol Espargaró és el nou campió del món de Moto2 després de guanyar, aquest diumenge, la cursa al Gran Premi del Japó que s'ha disputat al circuit de Motegi. Espargaró necessitava guanyar i que l'anglès Scott Redding no fos segon per assegurar-se matemàticament el títol. Doncs al final no hi ha hagut emoció en aquest sentit, perquè Redding s'ha vist involucrat en una caiguda múltiple a la sortida i ha quedat fora de qualsevol opció de lluitar pel campionat.

Actualitzat

Pol Espargaró és el nou campió del món de Moto2 després de guanyar, aquest diumenge, la cursa al Gran Premi del Japó que s'ha disputat al circut de Motegi. Espargaró necessitava guanyar i que l'anglès Scott Redding no fos segon per assegurar-se matemàticament el títol. Doncs al final no hi ha hagut emoció en aquest sentit, perquè Redding s'ha vist involucrat en una caiguda múltiple a la sortida i ha quedat fora de qualsevol opció de lluitar pel campionat.

S'ha hagut de fer una segona sortida, i aleshores Pol Espargaró en tenia prou quedant setè per ser campió. El pilot granollerí, però, ha demostrat que el seu títol mundial no és cap casualitat i pràcticament des del començament s'ha posat al capdavant i no ha donat cap opció als seus rivals. Ha guanyat la cursa amb gran autoritat i, en conseqüència, ha guanyat el Mundial d'una categoria en què el 2012 va ser superat per Marc Márquez. Pol Espargaró s'ha coronat campió mundial als 22 anys.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut