Un gos al metro de Londres.
Amb aquesta mesura, Barcelona s'equipararà a les ciutats europees que ja permeten l'accés de gossos al metro, com Londres.
Barcelona

El metro de Barcelona permetrà l'accés de gossos a partir de l'estiu que ve

Un acord de TMB i l'Ajuntament de Barcelona ho ha permès. La mesura entrarà en vigor l'estiu que ve.

RedaccióActualitzat

El metro de Barcelona permetrà l'accés amb restriccions de gossos a les seves instal·lacions i als combois a partir de l'estiu de l'any que ve, segons l'acord al qual han arribat l'Ajuntament i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

TMB s'ha compromès a modificar el reglament actual per facilitar l'entrada de gossos al metro, que estarà restringida en les hores punta dels dies laborables i quan es produeixin esdeveniments multitudinaris per motius de seguretat.

En un comunicat, l'Ajuntament de Barcelona ha explicat que l'acord ha de ser aprovat també per la Generalitat.

Amb aquesta mesura, Barcelona s'equipararà a les ciutats europees que ja permeten l'accés de gossos al metro, sempre que vagin amb corretja no extensible i morrió, com són Londres, Berlín, Brussel·les, Amsterdam i Ginebra.

Actualment, només poden accedir al metro de Barcelona petits animals domèstics en gàbies o cistelles, així com els gossos d'assistència i els que pertanyen a les empreses de seguretat que exerceixen la seva feina al suburbà.

Anar al contingut