La policía acompanya el jove detingut per l'homicidi del maig passat.
La policía acompanya el jove detingut per l'homicidi del maig passat.
Barcelona

El sospitós de la mort d'una noia a la Mar Bella diu ara que la va deixar a la platja sola

El jove detingut per l'homicidi de la menor d'edat trobada morta a l'espigó de la Mar Bella ha declarat a petició pròpia, al jutjat. El jove, que s'havia negat a declarar davant del jutge fins ara, ha desmentit les primeres explicacions que va donar als Mossos d'Esquadra en les quals afirmava haver-la acompanyat fins a casa seva. En canvi ara afirma que la va deixar a la platja sola perquè ella es va negar a acompanyar-lo. El noi ha admès que es van emborratxar plegats i van tenir relacions sexuals a la platja, i afirma haver vist un home sospitós a prop.

RedaccióActualitzat

El jove detingut per l'homicidi de la menor d'edat trobada morta a l'espigó de la Mar Bella ha declarat a petició pròpia, al jutjat. El jove, que s'havia negat a declarar davant del jutge fins ara, ha desmentit les primeres explicacions que va donar als Mossos d'Esquadra en les quals afirmava haver-la acompanyat fins a casa seva. En canvi, ara afirma que la va deixar a la platja sola perquè ella es va negar a acompanyar-lo. El noi ha admès que es van emborratxar plegats i van tenir relacions sexuals a la platja i afirma haver vist un home sospitós a prop.

Ara el jutge està pendent de rebre els resultats de la localització del telèfon mòbil del jove, per veure si concorda amb el que ha dit. Però de moment la investigació dels Mossos d'Esquadra desmunta aquesta hipòtesi i el considera el principal responsable de la mort de la noia.

Segons l'autòpsia, la noia de 15 anys va morir ofegada el maig passat, però hi havia signes que s'havia manipulat el cos, perquè va aparèixer entaforat entre les roques de l'espigó.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut