El president del Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya, Jordi de Dalmases
El president del Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya, Jordi de Dalmases
Barcelona

El president del Col·legi de Farmacèutics: "A hores d'ara encara no sé res del conseller"

Jordi de Dalmases ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" que no han rebut cap comunicació del conseller de Salut, Boi Ruiz, després d'anunciar que no avançaran més diners dels medicaments que dispensen fins que les administracions no els paguin els deutes pendents.

RedaccióActualitzat

El president del Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya, Jordi de Dalmases, ha dit que no han rebut cap comunicació del conseller de Salut, Boi Ruiz, després que aquest dimecres van anunciar que no avançarien més diners dels medicaments que dispensen fins que les administracions no els paguin els deutes pendents.

"Jo, ahir, vaig parlar amb el conseller abans de fer la roda de premsa. I a hores d'ara encara no sé res", ha exposat en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio". 

De Dalmases ha explicat que just abans d'anunciar la plantada havia parlat amb el conseller Boi Ruiz i ell només els havia dit "que lamentava molt la situació". I, preguntat sobre si des d'aleshores els havia ofert un calendari o alguna solució, ha respost: "En aquests moments, no".

De Dalmases, que ha assegurat que se senten moneda de canvi de la situació política, ha qualificat de "vergonya" la situació a què s'ha arribat.

El deute actualment amb els farmacèutics ja puja a 416 milions d'euros i a finals d'any podria superar els 600 milions.

Anar al contingut