Madrid

Un any de la tragèdia del Madrid Arena

Un any d'instrucció judicial ha posat al descobert que, la nit de la tragèdia, al recinte hi havia un excés d'assistència --17.000 persones, quan la previsió era de 10.000--, greus problemes de seguretat, una infermeria sota mínims i dubtes més que fonamentats sobre si el Madrid Arena tenia totes les llicències per acollir esdeveniments d'aquella magnitud.

RedaccióActualitzat

Aquest divendres es compleix un any de la tragèdia del Madrid Arena i la investigació judicial es podria tancar el desembre vinent. Vint-i-quatre persones estan imputades per una tragèdia en què van morir cinc joves, arran d'una allau humana durant una macrofesta de Halloween.

La causa del Madrid Arena s'ha convertit en una investigacio complexa, amb gairebé 10.000 folis, 24 imputats i 42 testimonis. Un any d'instrucció judicial ha posat al descobert que, la nit de la tragèdia, al recinte hi havia un excés d'assistència --17.000 persones, quan la previsió era de 10.000--, greus problemes de seguretat, una infermeria sota mínims i dubtes més que fonamentats sobre si el Madrid Arena tenia totes les llicències per acollir esdeveniments d'aquella magnitud.

Entre les vint-i-quatre persones imputades, una desena que tenien càrrecs a l'Ajuntament de Madrid i eren persones de confiança de l'alcaldessa, Ana Botella, í l'exregidor de Seguretat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut