Fortes mesures de seguretat a la marató de Nova York. (Foto:EFE)
Atletisme

El kenià Geoffrey Mutai i la seva compatriota Priscah Jeptoo guanyen la marató de Nova York

El kenià Geoffrey Mutai ha guanyat la marató de Nova York en categoria masculina, mentre que la seva compatriota Priscah Jeptoo ha fet el mateix en la femenina.

Actualitzat

Geoffrey Mutai ha guanyat la marató de Nova York en categoria masculina, amb un temps de 2 hores, 8 minuts i 24 segons. És la segona victòria de l'atleta en aquesta cursa. El kenià s'havia impossat a l'edició del 2011 i va establir un nou rècord amb un temps de 2:05:06 (l'any passat no es va celebrar la marató novayorquesa a causa de l'huracà "Sandy"). Segon en l'edició d'aquest any ha estat l'etíop Tsegaye Kebede, guanyador de la marató de Londres. Tercer ha estat el sud-africà Lusapho April.

En categoria femenina la guanyadora ha estat la també keniana Priscah Jeptoo, que després d'una espectacular remuntada en la segona meitat dels 42 kilòmetres ha marxat en solitari. Jeptoo, que aquesta temporada també ha guanyat la marató de Londres, ha marcat un temps de 2 hores, 25 minuts i 7 segons, per davant de l'etíop Bizunesh Deba i la letona Jelena Prokopcuka.



 

 

 

Anar al contingut