Barcelona

Interior reformarà la comissaria de Ciutat Vella després de la imputació de 8 agents

Espadaler ha demanat comparèixer al Parlament per explicar l'actuació dels Mossos d'Esquadra en la reducció d'un empresari al Raval.

RedaccióActualitzat

Interior té clar que a la comissaria de Ciutat Vella hi calen canvis. Així ho han revelat fonts del departament que indiquen que el districte és conflictiu, que el funcionament de la comissaria és correcte, però que s'han de canviar alguns hàbits.

Aquesta és la idea en què treballa el conseller d'Interior. Les mateixes fonts no precisen quina mena de fitxes es mourien a la comissaria de l'intendent Garcia Doñate, però sí que els canvis s'aplicarien a curt o mig termini.

Una remodelació que arribaria després del "cas Raval", que ha posat en entredit la feina de la policia en aquest districte després de la imputació dels vuit agents implicats, i que ha portat a alguns veïns a manifestar-se als carrers.

Un cas que també ha fet evident les tenses relacions entre el conseller d'Interior i Manel Prat, el director de la policia. Al departament es parla d'esquerdes en la confiança dels dos càrrecs per com s'ha gestionat aquest cas. Esquerdes que ara mateix deixarien el càrrec de Manel Prat en l'aire.

Espadaler compareixerà al Parlament

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha demanat comparèixer al Parlament per informar sobre la reducció i detenció de l'empresari Juan Andrés Benítez el 5 d'octubre i sobre "els fets posteriors".

Espadaler va comparèixer públicament dijous passat davant la premsa i va qüestionar l'informe elaborat per la Policia Nacional, que concloïa que els agents havien propinat almenys cinc cops al cap a l'empresari, i per reptar a la Policia a demostrar les seves acusacions.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut