Sol, núvols al vessant nort i vent de menor intensitat

El mestral i la tramuntana no desapareixeran, tot i que moderaran una mica la intensitat. Aquesta situació es traduirà en núvols alts i mitjans i precipitacions febles al vessant nord del Pirineu. Les temperatures es mantindran sense canvis en general i pujaran al Pirineu i Girona en particular.

Actualitzat
La màquina de generar vent continuarà a Catalunya. No hi haurà canvis en la situació general, amb baixes i altes pressions distribuïdes de manera que continuarà el passadís ventat a Catalunya, als dos extrems del país. Per tant, mestral i tramuntana no desapareixeran, tot i que moderaran una mica la intensitat.

En termes de nuvolositat, aquesta situació es traduirà en núvols compactes acumulats al vessant nord del Pirineu. En aquest cas, les precipitacions seran molt més febles, residuals. A la resta del país, els núvols alts i mitjans decoraran el cel a estones.

Les temperatures matinals podran baixar una mica més, tret dels dos extrems ventats del país, amb valors similars o una mica més alts que els de dilluns. Les màximes en conjunt es mantindran si bé al Pirineu i a Girona Pujaran una mica.

I els pròxims dies...

Tot fa pensar que tindrem vents destacats al llarg de gairebé tota la setmana. A banda, l'interès se centra en la possible entrada d'una massa d'aire fred divendres.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut