El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, saluda el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro. (Foto: ACN)
El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, saluda el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro. (Foto: ACN)
Barcelona

La Generalitat rebrà a finals d'any els 1.760 milions del FLA que reclamava a Hisenda

En un comunicat, la Conselleria d'Economia anuncia que, quan es faci efectiva l'arribada d'aquests diners, la Generalitat "podrà ordenar amb més normalitat els seus compromisos de pagament".

RedaccióActualitzat

La Generalitat rebrà "entre finals d'aquest any i el 2014" els aproximadament 1.760 milions a càrrec del Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA) que reclamava al Ministeri d'Hisenda en correspondència amb l'augment de l'objectiu de dèficit per a aquest 2013 del 0,7% a l'1,58% del PIB. Així es desprèn de l'acord segellat aquest dimecres entre representants de les dues administracions.

La Conselleria d'Economia, en un comunicat, destaca que es tracta del compromís expressat pel Ministeri d'Hisenda al Congrés dels Diputats i al conseller Andreu Mas-Colell fa dues setmanes. En el mateix text, la conselleria anuncia que, quan es faci efectiu el FLA, la Generalitat "podrà ordenar amb més normalitat els seus compromisos de pagament". El govern català confia que podrà tancar durant els pròxims dies la data definitiva en què rebrà els diners.


 

Anar al contingut