Imatge d'arxiu dels equips d'emergència treballant a la zona
Imatge d'arxiu del dia que es va trobar el cos de la noia a l'espigó de la Mar Bella
Barcelona

En llibertat l'únic detingut per la mort d'una adolescent a l'espigó de la mar bella de Barcelona

El jutge creu que no hi ha perill que destrueixi proves, però, per assegurar-se que no marxa del país, li ha retirat el passaport i l'obliga a presentar-se un cop per setmana al jutjat. A més, se li ha dictat una ordre d'allunyament de 1.000 metres de la mare i el germà de la víctima.

RedaccióActualitzat

L'únic detingut per la mort d'una adolescent a l'espigó de la mar bella de Barcelona, al maig d'aquest any, ha quedat en llibertat, segons han avançat fonts judicials a Catalunya Informació. El jutge creu que no hi ha perill que destrueixi proves però, per assegurar-se que no marxa del país, li ha retirat el passaport i l'obliga a presentar-se un cop per setmana al jutjat. A més, se li ha dictat una ordre d'allunyament de 1.000 metres de la mare i el germà de la víctima.

En el seu escrit, el jutge, que li manté la imputació per un delicte d'homicidi, no veu motius de pes per mantenir-lo en presó preventiva. En aquest sentit, al·lega que ja s'ha pres declaració a una vintena de testimonis, que s'han pres mostres de l'escenari del crim i s'ha fet l'entrada i registre al domicili de l'imputat de manera que no hi ha perill que infleuxii en els testimonis i destrueixi proves.

El jutjge preveu que la investigació serà lenta i laboriosa perquè l'acusació particular ha demanat totes les gravacions de les càmeres que hi hagi en el recorregut que va fer l'imputat des de la platja fins a casa seva. imputat delicte d'homicidi.

El sospitós va dir davant la jutge que es va emborratxar amb la víctima i que van tenir relacions sexuals a la platja, però que després la va deixar a la platja sola perquè ella es va negar a acompanyar-lo. El noi també va afirmar que va veure un home sospitós a prop.

Anar al contingut