Els Monty Python tornen després de 30 anys de silenci. (Foto: Reuters)
Els Monty Python tornen després de 30 anys de silenci. (Foto: Reuters)
Londres

Els Monty Python tornen després de 30 anys de silenci

Els humoristes del veterà grup còmic Monty Python tornen amb un espectacle teatral, segons ha fet públic la cadena britànica BBC. El grup anunciarà, aquest dijous, en roda de premsa els seus plans de futur.

RedaccióActualitzat

Els "supervivents" del grup Monty Python preparen un espectacle teatral. Terry Jones, l'escocès del grup, ha explicat a la BBC que el nou projecte reunirà novament els Monty Python amb una obra de teatre amb què espera "fer molts diners i poder pagar la hipoteca."

John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Michael Palin i el mateix Jones, oferiran el dijous 21 una roda de premsa conjunta. Jones s'ha mostrat "emocionat" de cara a aquesta nova aventura de la qual no ha volgut donar massa detalls.

Si es confirma la notícia, aquest projecte seria la primer reunió oficial del mític grup Monty Python, des de la mort de Graham Chapman el 1989.

Els integrants del grup fa mesos que treballen en secret en aquest nou projecte i han alimentat les expectatives del seu possible retorn amb els seus missatges a la xarxa. Eric Idle, un dels membres del grup, s'ha dirigit als fans de Monty Python en el seu perfil de Twitter: "...estigueu atents a aquest gran esdeveniment que s'acosta", i  John Cleese també ha confirmat la notícia al seu compte: "Monty Python està preparat per ser un circ volador un altre cop".

El grup, d'humor surrealista, es va fundar a la dècada dels seixanta i va aconseguir un gran èxit televisiu amb el serial "El circ volador de Monty Python", emesa per la cadena britànica BBC. La banda va fer gires, pel·lícules i musicals.

La seva última pel·lícula, "El sentit de la vida", es va estrenar a Estats Units al març del 1983 i va ser l'últim projecte en què van participar tots els còmics a temps complet.

Anar al contingut