La pista de gel instal·lada l'any passat.
La pista serà més gran que la de l'any passat.
Barcelona

La pista de gel de la plaça Catalunya, que s'estrena avui, amplia la superfície

Aquesta tarda s'inaugura a Barcelona la pista de gel de la plaça Catalunya, que estarà oberta fins passat Nadal. Aquest any s'incrementa la superfície patinable fins a convertir-la en una de les pistes més grans d'Europa.

RedaccióActualitzat

BarGelona, la pista de gel de la plaça Catalunya, s'inaugura aquesta tarda. L'acte el presidiran l'alcalde Xavier Trias i el president de la Fundació Barcelona Comerç, Vicenç Gasca. La pista, impulsada per aquesta fundació, s'obrirà al públic demà, divendres, després que la ciutat hagi encès oficialment l'enllumenat nadalenc, i estarà en funcionament fins l'endemà de Reis, el 7 de gener.

Amb aquesta pista de gel, la Fundació busca incentivar novament el comerç de Barcelona durant les festes, més enllà dels eixos comercials pròxims a la plaça Catalunya, segons diu Vicenç Gasca: "Cada eix reparteix entre les seves botigues associades butlletes per accedir a la pista a meitat de preu als seus clients. Això reforça tot el comerç de la ciutat".

És el tercer any consecutiu que s'instal·la aquesta pista, que amplia la zona per patinar a 1.300 metres quadrats, 100 més que l'any passat. Segons el seu instal·lador, és una de les més grans d'Europa. Estarà coberta per la carpa que va fer servir el Cirque du Soleil l'estiu passat a Andorra. Tot plegat té un cost de 800.000 euros, sufragat íntegrament pels ingressos dels tiquets dels usuaris i les aportacions dels patrocinadors.

 

 

Anar al contingut