Londres

Els Monty Python tornen l'1 de juliol amb un únic espectacle a Londres

Gags mítics com 'The parrot sketch', números musicals i animacions de Terry Gilliam es podran tornar a veure l'1 de juliol a l'O2 Arena a Londres. Les entrades per aquest, únic espectacle, es posaran a la venta aquest dilluns que ve.

RedaccióActualitzat

Els humoristes del veterà grup còmic Monty Python tornen amb un espectacle teatral a l'O2 Arena de Londres. Les entrades sortiran a la venta el 25 de novembre. 

John Cleese, Michael Palin, Eric Idle, Terry Gillian y Terry Jones, "supervivents" del grup Monty Python han anunciat aquest dijous en roda de premsa que tornaran a reunir-se l'1 de juliol de 2014 en un únic espectacle.

Enmig d'una gran expectació mediàtica, els cinc components del grup d'humor britànic han explicat que el xou consistirà en gags mítics com 'The parrot sketch', números musicals i animacions de Terry Gilliam. Jhon Cleese, ha afegit que també hi haurà una "mica de sexe antic." 

A la roda de premsa s'han acompanyat d'un home que anava en bicicleta simulant ser l'alcalde de Londres, Boris Johnson, que portava a l'esquena una bandera britànica. Quan els periodistes han preguntat per una possible gira de l'espectacle a altres ciutats, els components del grup s'han mostrat prudents i han remarcat que primer han de veure "si s'ho passen bé."

Eric Idle ha acomiadat la roda de premsa dient: "Esperem que el públic hagi oblidat els números antics i els hi sembli tot nou de trinca." 

El grup, d'humor surrealista, es va fundar a la dècada dels seixanta i va aconseguir un gran èxit televisiu amb el serial "El circ volador de Monty Python", emesa per la cadena britànica BBC. La banda va fer gires, pel·lícules i musicals.

La seva última pel·lícula, "El sentit de la vida", es va estrenar a Estats Units al març del 1983 i va ser l'últim projecte en què van participar tots els còmics a temps complet.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut