València

Carlos Fabra, condemnat a quatre anys de presó per quatre delictes de frau fiscal, recorrerà la sentència

L'Audiència de Castelló ha condemnat a quatre anys de presó l'expresident de la Diputació provincial i expresident del PP a Castelló per quatre delictes contra la Hisenda Pública. Fabra ha dit que recorrerà la sentència.

RedaccióActualitzat

L'Audiència de Castelló ha condemnat a quatre anys de presó l'expresident de la Diputació de Castelló i expresident del PP a Castelló, Carlos Fabra, per quatre delictes de frau fiscal i contra la Hisenda Pública, segons ha informat el TSJPV en el seu compte de Twitter.

En canvi, l'ha absolt dels delictes de suborn i de tràfic d'influències. Fabra haurà de pagar una multa de gairebé 700.000 euros i indemnitzar amb la mateixa quantitat l'Agència Tributària.

L'Audiència també ha condemnat la seva exdona a dos anys de presó i a una multa de 274.000 euros. La sentència ha absolt l'empresari Vicente Vilar i l'exsenador del PP Miguel Prim.

Fabra ha anunciat que recorrerà davant el Tribunal Suprem i, si cal, davant el Constitucional, la sentència que el condemna a quatre anys de presó pels quatre delictes contra la Hisenda Pública, a pagar una multa de 693.074,33 euros i a indemnitzar Hisenda amb la mateixa quantitat.

Fabra, que ha dit que encara no ha vist la sentència, ha assegurat que segueix considerant-se "innocent" i ha aclarit que els quatre anys de presó corresponen a un any per cada un dels quatre delictes.

L'exdirigent del PP ha mostrat la seva "satisfacció" por haver estat absolt dels delictes de suborn i tràfic d'influències dels quals se l'acusava. "L'oposició m'ha acusat permanentment de corrupció i resulta que he estat absolt. Per a mi és una gran satisfacció", ha afegit Fabra, que ha assegurat que els delictes pels quals se l'ha condemnat són "un tema privat amb Hisenda" que recorrerà.

L'expresident de la Diputació de Castelló ha anunciat que aquest dimarts farà una roda de premsa per valorar la sentència.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut