El campus antic de la Universitat de Yale, a New Haven, Connecticut. (Foto: Reuters)
El campus antic de la Universitat de Yale, a New Haven, Connecticut. (Foto: Reuters)
EUA

La policia sospita que la trucada d'un home armat a Yale és una broma i suspèn la recerca

La recerca s'ha suspès després que la policia de New Haven ha dit que sospita que la trucada que alertava de la presència d'un home amb una pistola al campus de la la Universitat de Yale podria ser una broma.

RedaccióActualitzat

La policia de New Haven sospita que la trucada que alertava de la presència d'un home armat a la Universitat de Yale que dilluns va obligar a tancar durant diverses hores el campus podria ser una broma. "La policia la trobarà, detindrem la persona que va fer la trucada", ha declarat el responsable del cos de la policia de New Haven, en declaracions recollides per Circa.

De moment, les autoritats han suspès la recerca del suposat home armat.

El cap del departament de policia de New Haven, on es troba el prestigiós centre universitari, ha assegurat en roda de premsa que la persona que va trucar per donar la primera veu d'alerta "semblava confusa". "No descriuria les seves paraules com clares i concises", ha admès ara el cap de policia, Dean Esserman, que ha afegit que l'ordre de tancar el campus universitari es va aixecar passades les 16.40 hores després que l'intens operatiu de recerca del sospitós no donés resultat.

La policia va arribar a fer una cerca habitació per habitació a les àrees residencials de la universitat, i ara la policia local i l'FBI estan revisant les càmeres de seguretat instal·lades al campus per comprovar si es van captar imatges del presumpte home armat o de la persona que va trucar per telèfon.
 
Tot plegat, després que la policia va rebre una trucada que avisava de la presència d'una persona amb una pistola al campus que hi va fer desplaçar nombrosos efectius i agents del cos especial d'elit SWAT, segons va informar el diari local "Yale Daily News". Ja en aquell moment, però, els mitjans de comunicació locals asseguraven que no s'havia sentit cap tret al campus.

 

Anar al contingut