Imatge d'arxiu de Francisco Fernández Sevilla. (Foto: EFE)
Imatge d'arxiu de Francisco Fernández Sevilla. (Foto: EFE)
Sevilla

Dimiteix el secretari general de la UGT a Andalusia, arran del presumpte desviament de fons de la formació

El secretari general de la UGT a Andalusia, Francisco Fernández Sevilla, ha dimitit després de les informacions que relacionen aquesta formació amb un suposat desviament de fons. Aquest divendres, Fernández Sevilla ha comunicat al secretari general del sindicat, Cándido Méndez, la seva decisió de deixar el càrrec en una conversa telefònica.

RedaccióActualitzat

El màxim responsable de la UGT a Andalusia, Francisco Fernández Sevilla, ha comunicat aquest divendres al secretari general del sindicat, Cándido Méndez, la seva decisió de deixar el càrrec en una conversa telefònica, segons ha informat la mateixa UGT en una nota. Fernández Sevilla dimiteix després de les informacions que relacionen aquesta formació amb un suposat desviament de fons.

Aquest dimecres, l'executiva de la UGT a Andalusia va decidir ajornar l'assumpció de responsabilitats sobre aquest cas en una reunió extraordinària el 9 de gener. Però la direcció confederal volia que la federació andalusa donés explicacions i assumís responsabilitats com més aviat millor. Fonts del sindicat assenyalen que el líder de la UGT, Cándido Méndez, havia demanat en privat la dimissió d'alguns membres de l'executiva andalusa, inclòs el seu secretari general, Francisco Fernández Sevilla, que va ser vicesecretari general a l'executiva de l'anterior líder andalús, Manuel Pastrana. Aquest divendres, Fernández Sevilla ha optat per deixar el càrrec.

La UGT informa en un comunicat que "en les dates més pròximes possibles" hi haurà un congrés regional del sindicat a Andalusia "per valorar la situació actual de la formació i assegurar el seu funcionament".

 

Anar al contingut