Nova York

Almenys quatre morts i més de 60 ferits en el descarrilament d'un tren al barri del Bronx de Nova York

Almenys quatre morts i més de 60 ferits com a conseqüència del descarrilament d'un tren de passatgers al barri del Bronx de Nova York, segons han informat a la CNN fons policials. Cinc dels vagons han bolcat i un centenar de bombers s'han desplaçat al lloc dels fets per atendre les víctimes. No se saben les causes de l'accident.

RedaccióActualitzat

Un tren ha descarrilat a quarts de vuit del matí, hora d'allà -quarts de dues del migdia a casa nostra-, al Bronx, al nord de Nova York, per causes que encara s'investiguen. La policia ha confirmat la mort de quatre persones. A més, hi ha més de 60 ferits, dels quals onze es troben en estat crític i sis en estat greu, segons han explicat fonts del departament de Bombers de Nova York.

Cinc dels set vagons han bolcat al costat del riu Hudson. El tren provenia del nord de l'estat i faltaven pocs minuts perquè arribés a la seva destinació, la Grand Central Station, a Manhatan. Hi viatjaven entre 60 i 70 persones.

L'accident, segons apunta la cadena CNN, es podria haver degut a un excés de velocitat derivat d'un problema tècnic als frens. De fet, el conductor del comboi ha assegurat al personal que investiga els fets que els frens no van funcionar i alguns  testimonis han dit que el tren anava més de pressa del que és habitual.

Els Bombers estan treballant al lloc de l'accident per rescatar les persones que encara estan atrapades dintre dels vagons. Les línies del metro i de Rodalies han estat suspeses al nord de la ciutat.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut