Jordi Martí, a la dreta, amb Jaume Collboni i Daniel Font. (Foto: EFE)
Jordi Martí, a la dreta, amb Jaume Collboni i Daniel Font, en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Barcelona

Jordi Martí deixa l'executiva del PSC per centrar-se en les primàries del partit a Barcelona

El president del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Barcelona ho ha comunicat avui mateix a Pere Navarro i ha assegurat que ho fa per centrar-se en la seva candidatura a les primàries del PSC de Barcelona.

RedaccióActualitzat

El president del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, ha presentat la dimissió com a membre de l'Executiva Nacional del PSC.

Segons informa l'agència de notícies EFE citant fonts del grup municipal, Martí ha comunicat a primera hora del matí la seva decisió al primer secretari dels socialistes catalans, Pere Navarro. Entre les raons esgrimides per Martí hi ha la seva candidatura a les primàries del PSC de Barcelona, una feina a la qual el regidor socialista vol "dedicar tots els seus esforços", segons han explicat fonts coneixedores de la conversa.

Martí va ser escollit president del grup municipal socialista al febrer del 2012 amb tots els vots a favor, excepte dues abstencions, en substitució de l'exalcalde Jordi Hereu. En aquest any i mig, Martí, ubicat en el sector crític i de l'ala sobiranista del PSC, ha mantingut un perfil díscol en algunes ocasions respecte de la direcció del partit.

En la votació en la qual l'Ajuntament mostrava el seu suport a la declaració de sobirania aprovada pel Parlament, Martí es va abstenir quedant-se sol davant la resta de regidors socialistes, que van votar en contra. També es va absentar del ple quan el seu grup va votar en contra que Barcelona se sumés al Pacte Nacional pel Dret a Decidir.

Anar al contingut