Treballadors concentrats a l'entrada del centre de distribució de Panrico.
Treballadors concentrats a l'entrada del centre de distribució.
Barcelona

Treballadors de Panrico impedeixen el repartiment de Donuts i altres productes de l'empresa per primera vegada

Aquest dimecres pot costar trobar Donuts frescos a les comarques barcelonines. Un centenar de treballadors de la fàbrica de Panrico de Santa Perpètua de Mogoda han bloquejat aquesta matinada la sortida de camions d'un dels principals centres de distribució que l'empresa té a Barcelona. És la primera vegada que ho fan, però avisen que no serà l'última.

RedaccióActualitzat

Aquest dimecres pot costar trobar Donuts frescos a les comarques barcelonines. Un centenar de treballadors de la fàbrica de Santa Perpètua de Mogoda s'han concentrat aquesta matinada a les portes d'un dels principals centres de distribució que l'empresa té a Barcelona, al carrer Caracas, al barri de Sant Andreu.

Els treballadors han bloquejat la sortida dels camions de distribució i han convençut els conductors perquè no reparteixin Donuts, Bollycaos i els altres productes frescos de Panrico a les botigues de la demarcació de Barcelona. Segons ha assegurat el president del comitè d'empresa, Ginés Salmerón, a Catalunya Ràdio, "hem aconseguit que, almenys avui, la majoria no surtin".

Aquesta és la primera vegada que els treballadors de Santa Perpètua de Mogoda bloquegen un centre de distribució, però ja avancen que seguiran fent mobilitzacions com aquesta, en altres punts de Catalunya, els pròxims dies.

La vaga dels treballadors de Panrico va començar el 3 d'octubre després que l'empresa va presentar un ERO. Finalment, el comitè d'empresa, que aglutina tot el grup, va firmar un acord amb la companyia. Els treballadors de la planta de Santa Perpètua de Mogoda es van despenjar d'aquest acord, que suposava centenars d'acomiadaments i una important retallada de sous.

Anar al contingut