Barcelona

Arxivat el cas del presumpte espionatge polític al restaurant La Camarga de Barcelona

La justícia ha arxivat el cas del presumpte espionatge polític al restaurant La Camarga. L'Audiència de Barcelona ha dictaminat que l'acord entre les parts extingeix la via penal, al contrari del que sostenen la jutge instructora i la fiscalia. El tribunal dóna per bo l'acord entre l'agència de detectius Método 3 i la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, que va concedir el "perdó de l'ofès" a l'agència, tot i ser gravada en un dinar.

RedaccióActualitzat

L'Audiència de Barcelona ha arxivat la denúncia de la gravació del restaurant La Camarga entre la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, i Victoria Álvarez, exnòvia de Jordi Pujol Ferrusola. El tribunal ha estimat els recursos presentats pels responsables de l'agència de detectius Método 3, imputats per un possible delicte d'espionatge a Alícia Sánchez-Camacho.

El director de l'agència, Francisco Marco, i altres imputats van recórrer contra la decisió de la fiscalia de tirar endavant les investigacions tot i el pacte a què havien arribat amb la denunciant. Els acusats i la líder dels populars catalans van pactar renunciar a la via penal a canvi que l'agència de detectius reconegués el perjudici causat a la dirigent política i l'indemnitzés econòmicament.

Ara, l'Audiència de Barcelona dóna la raó als denunciats i decreta que el perdó de la denunciant, fruit de l'acord entre les parts, extingeix l'acció penal i obliga a arxivar la causa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut