Sant Boi de Llobregat

L'OCDE dissenya un nou model d'examen PISA per avaluar els instituts

L'OCDE ha dissenyat un nou examen per avaluar els instituts seguint els criteris de l'informe PISA. Aquests dies més de 200 instituts de tot Espanya, 30 a Catalunya, estan sent avaluats a través d'aquesta prova pilot.

RedaccióActualitzat

L' OCDE ha dissenyat un nou examen per avaluar els instituts seguint els criteris de PISA. Aquests dies més de 200 instituts de tot Espanya, 30 a Catalunya, estan sent avaluats a través d'aquesta prova pilot.

Segons el segell PISA, té previst expandir-se encara més. Els instituts que ho vulguin podran avaluar els seus alumnes de 15 anys a través d'aquest nou informe i rebre recomanacions més concretes amb els resultats a la mà. Posteriorment rebran un dossier de 160 pàgines per veure com estan i extreure'n conclusions. Si s'identifiquen bones pràctiques, la informació pot ser útil també per a altres instituts.

Segons han explicat des de l'OCDE a TV3, les proves en català, castellà, gallec i basc estaran enllestides a finals del 2014. Si tindran algun cost per als instituts que hi vulguin participar, dependrà del govern de cada país.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut