Futbol

El Barça passa com a primer de grup amb golejada al Celtic (6-1) i "hat-trick" de Neymar

El Barça en tenia prou amb un punt per passar com a primer de grup, però, lluny de conformar-se, ha guanyat el Celtic i per golejada (6-1). Bon joc d'un Barça que ha tornat a agradar a l'afició després de les ensopegades a Bilbao i a Amsterdam. Dels autors dels gols, un protagonista: Neymar, que encara no havia marcat a la Champions i que s'ha estrenat amb un "hat-trick". També han marcat Piqué, Pedro i Tello. Samaras ha fet el gol de l'honor als últims minuts.

Actualitzat

El Barça en tenia prou amb un punt per passar com a primer de grup, però, lluny de conformar-se, ha guanyat el Celtic i per golejada (6-1). Bon joc d'un Barça que ha tornat a agradar a l'afició després de les ensopegades a Bilbao i a Amsterdam. Dels autors dels gols, un protagonista: Neymar, que encara no havia marcat a la Champions i que s'ha estrenat amb un "hat-trick".

Amb Iniesta i Puyol a la banqueta, i Sergi Roberto a l'onze titular, el Barça ha buscat el gol des del principi. Al minut 7, Piqué ha obert el marcador aprofitant un refús del porter Forster. Una diana que ha suposat el gol número 1.000 del Barça en competicions internacionals. Abans del descens, els blaugrana han deixat sentenciat el partit. El 2-0 de Pedro, després d'una assistència de Neymar. I just al 45, el mateix Neymar ha començat el seu recital. El 3-0 del brasiler, després d'una jugada col·lectiva amb Montoya i Alexis.

Ja en la represa, han arribat dos gols més de Neymar en 10 minuts de diferència. El 4-0 en una jugada en què entra dins l'àrea i el 5-0 després de fer un túnel a Ambrose. El 6-0 ha canviat d'autor. Ha estat Tello, que ha entrat a la segona part, i que ha transformat el sisè, tot i que l'ha desviat Van Dijk. El Celtic ha pogut fer el gol de l'honor a través de Samaras, de cap. El grec encara hauria pogut fer un altre gol si Piqué no hagués tret la pilota amb el cap de sota els pals.

El Milan passa com a segon de grup

En l'altre partit del grup H, hi ha hagut empat sense gols entre el Milan i l'Ajax. Els italians s'han quedat amb 10 homes al minut 20, per l'expulsió de Montolivo per una dura entrada amb trepitjada a Poulsen.