La nova web del cinema en català.
La nova web que recull tota la programació de cinema en català.
Barcelona

Un nou web del Departament de Cultura recull tota la programació de cinema en català

El Departament de Cultura ha creat un nou web de cinema en català que permet trobar tota l'oferta disponible, incloent els films doblats i subtitulats en llengua catalana. La programació és consultable tant per pel·lícules com per cinemes, localitats o comarques, i també per festivals.

RedaccióActualitzat

Un nou web de cinema en català, obert pel Departament de Cultura, es pot consultar des d'aquest dijous. Al portal s'hi pot trobar tota l'oferta disponible, tant pel que fa a la producció pròpia en llengua catalana com a pel·lícules doblades i subtitulades. La programació es pot consultar tant per pel·lícules com per cinemes, localitats o comarques.

Al portal s'hi pot accedir entrant a l'adreça gencat.cat/llengua/cinema, o bé gencat.cat/cultura. La web també incorpora tota la informació dels principals festivals de cinema catalans que inclouen als seus cartells pel·lícules doblades o subtitulades en català.

Es preveu que en els pròxims mesos s'ampliï el contingut d'aquest web amb nous serveis i notícies relacionades amb el cinema català, i continguts com dades històriques sobre les pel·lícules. D'aquesta manera, es completarà una iniciativa que té com a finalitat la difusió i augment de les estrenes de llargmetratges en la nostra llengua, així com l'ampliació de les subvencions a les empreses de distribució interessades en el doblatge o la subtitulació en català.

 

 

Anar al contingut