Madrid

El govern espanyol rebutja les exigències d'Adelson i no es construirà l'Eurovegas a Madrid

Les condicions exigides pel magnat nord-americà "no eren assumibles" per part de l'executiu i, entre d'altres, ha citat un "blindatge" a la inversió feta i una indemnització en cas que en el futur canviessin les normatives que afecten el projecte.

RedaccióActualitzat

"Hi ha un temps i un lloc per a tot", diu el magnat de Las Vegas Sands, Sheldon Adelson, en el comunicat on anuncia oficialment que no es construirà un Eurovegas a Madrid. Finalment, un país asiàtic -com el Japó o Corea- acollirà el megaprojecte d'oci i turisme d'Adelson.

"No veiem un camí que pugui conduir a obtenir els criteris necessaris per treure endavant aquest desenvolupament a gran escala", afirma el cap d'operacions de Las Vegas Sands, que agraeix "al govern d'Espanya, i en concret a la Comunitat de Madrid" la seva feina, "per la qual haurien de ser elogiats", ha considerat.

Condicions inassumibles

Hores abans d'aquest comunicat, havia transcendit que el govern espanyol rebutjava les condicions plantejades per l'empresa d'Adelson.El govern espanyol ha explicat que Las Vegas Sands havia afegit noves exigències inassumibles, contràries a la legislació espanyola i europea.

El conseller delegat de Las Vegas Sands, Michael Leven, va anunciar el febrer passat la confirmació oficial d'Alcorcón com a seu de l'Eurovegas, la primera fase del qual hauria d'haver començat a construir-se a finals d'aquest any, segons els plans inicials.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut