Convergència farà campanya pel triple "sí"
Convergència farà campanya pel triple "sí".
Barcelona

Josep Rull anuncia que Convergència farà campanya pel "sí" a totes dues preguntes de la consulta

L'endemà de l'entesa sobre la pregunta i la data de la consulta, l'executiva de CDC s'ha reunit per decidir que farà campanya pel "sí" a totes dues preguntes. Ho ha explicat el secretari d'Organització del partit, Josep Rull, en la roda informativa posterior, en què ha dit que respecta el procés intern d'Unió i que buscaran el "màxim nivell de sintonia" dins de la federació.

RedaccióActualitzat

El comitè executiu nacional de Convergència Democràtica de Catalunya s'ha reunit aquest divendres per començar a preparar el compte enrere de la consulta del 9 de novembre. Des del partit d'Artur Mas es vol arribar a les últimes conseqüències perquè el poble català pugui votar. Convergència treballarà amb fermesa a favor del "sí". El secretari d'Organització, Josep Rull, ho ha explicat: "Nosaltres, des de Convergència Democràtica, diem tres 'sís': 'sí', volem votar; 'sí', volem un Estat per a Catalunya, i 'sí', volem que sigui un Estat independent'. Aquesta serà la nostra posició i això és el que nosaltres defensarem."

Sobre la posició d'Unió Democràtica i del seu líder, Josep Antoni Duran i Lleida, Rull ha dit que respecten el procés intern del seu soci de federació i ha assegurat que buscaran el "màxim nivell de sintonia" en el si de CiU.

Els membres de l'executiva de CDC han rebut amb aplaudiments el president de la Generalitat, Artur Mas, després de tancar l'acord sobre la data i la pregunta de la consulta.

 

 

Anar al contingut