Algunes de les piulades publicades amb l'etiqueta #presidentMasTV3.
Algunes de les piulades publicades amb l'etiqueta #presidentMasTV3.
Sant Joan Despí

Els tuitaires converteixen #presidentMasTV3 en "trending topic" a Espanya

L'entrevista a Artur Mas a TV3 ha estat un dels temes més comentats pels usuaris de Twitter, fins al punt que l'etiqueta#presidentMasTV3 s'ha situat entre els "trending topic" d'Espanya en pocs minuts. Una de les piulades que més ha circulat ha sortit del perfil del primer secretari del PSC carregant contra l'entrevista. Pere Navarro ha afirmat que ha estat víctima d'un atac informàtic.

Irene VaquéActualitzat

L'entrevista a Artur Mas a TV3, que us hem ofert minut a minut, ha estat un dels temes més comentats pels usuaris de Twitter, fins al punt que l'etiqueta #presidentMasTV3 s'ha situat entre els "trending topic" d'Espanya en pocs minuts, juntament amb #1714Derrota2014Llibertat.

Una de les piulades que més ha circulat ha sortit del perfil del primer secretari del PSC, Pere Navarro, en què deia: "Perdoneu, però és que era obligatori veure l'entrevista al #presidentMas? Em vindran a buscar els mossos per deslleial o algo? Quin borreguisme". El tuit ha desaparegut i el mateix Navarro ha afirmat que ha estat víctima d'un atac informàtic.

 

 

Alguns dels diputats que han comentat l'entrevista han fet referència al fet que Mas va idear la pregunta del referèndum el dia de la Constitució. És el cas del republicà Pere Bosch i del popular Fernando Sánchez Costa.

 

 

 

 

La socialista Eva Granados ha posat en dubte les paraules de Mas sobre l'estat del benestar, després de sentir-lo defensar la reforma laboral.

 

Un tret que també li ha fet la marea groga que defensa l'educació pública.

 


L'exportaveu republicana Marina Llansana ha contraposat el Mas actual al que va pactar amb Zapatero la retallada de l'Estatut.

 

 Per l'editor de la revista "Esguard", Germà Capdevila, un dels titulars és l'avís que Mas ha fet al govern espanyol en el sentit que no podran impedir que el poble es pronunciï.

 

 

La periodista Julia Otero, que ha piulat diverses vegades al llarg de l'entrevista, ha conclòs que un 40% dels temps s'ha dedicat a la consulta.

 


El format de l'entrevista i la feina dels presentadors, Lídia Heredia i Carles Prats, també ha estat motiu tant d'elogis com de crítiques, com els que han piulat el periodista Jaume Clotet i el sociòleg Salvador Cardús.

 



Anar al contingut