Loncres

Cameron va presentar en societat un gat, Larry, i n'ha fet un dels personatges més coneguts del Regne Unit

Una rata passejant-se davant de la residència del primer ministre britànic ha convertit un gat en un dels personatges més coneguts del Regne Unit.

RedaccióActualitzat

Un dels personatges més coneguts del Regne Unit no és el primer ministre David Cameron, però té el mateix domicili i també té un càrrec oficial. Es tracta d'un gat, Larrry, també conegut com "el gat de Downing Street".

De fet, es tracta d'una mostra de com alguns polítics intenten acostar-se als ciutadans per tots els mitjans.

Després que es veiés una rata passejant-se davant de la residència del primer ministre, el conservador David Cameron va presentar en societat un gat, Larry.

Des d'aleshores, han passat gairebé tres anys. Però en un país on els directors dels poderosos diaris sensacionalistes acaben fent d'assessors polítics, calia treure el màxim rendiment a una història amb tots els ingredients per fascinar els britànics.

Larry venia d'una protectora d'animals i, ara, fins i tot té un càrrec, cap de la brigada antiratolins del govern. Ha jugat amb Barack Obama i la seva relació amb Cameron ha omplert pàgines i hores de televisió.

Des d'aleshores, l'objectiu d'alguns reporters és comprovar si Larry és un gat estimat o, més aviat, una campanya de màrqueting per al primer ministre.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut