Sabadell

Una cinquantena de persones interrompen la missa del Gall a Sabadell per protestar per la nova llei de l'avortament

Un grup d'una cinquantena de persones van interrompre la missa del Gall a la parròquia de Sant Fèlix, a Sabadell, per manifestar-se en contra del nou projecte de llei que retalla dràsticament les opcions d'avortament. El capellà que l'oficiava, mossèn Catarineu, ha explicat a Catalunya Informació que l'incident va passar quan s'estava llegint la primera lectura.

RedaccióActualitzat
Un grup de militants feministes van interrompre la missa del Gall a la parròquia de Sant Fèlix, a Sabadell, per manifestar-se en contra del nou projecte de llei que retalla dràsticament les opcions d'avortament. El capellà que l'oficiava, mossèn Catarineu, ha explicat a Catalunya Informació que l'incident va passar quan s'estava llegint la primera lectura, i un grup d'"una cinquantena de persones o una mica més van entrar amb unes grans pancartes a favor de l'avortament".

El mateix mossèn, que ha assegurat que no li havia passat mai un fet així, ha deixat clar que no hi va haver violència i que la missa es va poder reprendre al cap d'un quart d'hora.

Responsables de l'església van avisar els Mossos d'Esquadra, però quan hi van arribar els manifestants ja havien marxat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut